HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Thursday, June 25, 2009

SYUKUR...SELAMAT SAMPAIAlhamdulillah, akhirnya , selamat sampai keMelaka dengan menaiki dari Kota bahru setelah 3 hari , 2 wakil dmpbk telah begitu gigih membantu dalam usaha untuk memastikan bahawa Manek Urai tidak akan terurai.
Untuk terus memastikan bahawa Manek Urai tetap terikat rapat bulat ditali tangsinya yang bisa menjadi kalung yang tergantung dileher dan dekat dihati sipemakainya.

2 muslimat bukanlah satu jumlah yang besar namun apabila 2 muslimat mempunyai jiwa yang besar, ia mampu mengubah suasana.

Langkah seribu dimulai dengan langkah pertama. Tangan yang menghayun buaian bisa mengoncang dunia.

Semuga segala keihlasan dalam usaha murni ini akan diberkati oleh ALLAH yang Maha Esa dan menjadi diantara sebab akhirnya kemenangan adalah milik kita. InsyaALLAH....

No comments: