HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Monday, June 1, 2009

MENGAPA TERUS MENZALIMI???
Mengapa mesti menzalimi seorang ibu yang telah dirampas anaknya tahun demi tahun?. .Mengapa mesti menzalimi seorang isteri yang telah dirampas suaminya makan tahun? . Mengapa mesti menzalimi seorang anak yang telah dicabut kasihsayangnya dari bapanya bertahun-tahun.?

Adakah mereka perompak? Adakah kah mereka pembunuh? Adakah mereka perogol? Adakah mereka peletup?

Dimanakah kesalahan mereka .? Apakah kesalahan mereka?. Jelaskan kesalahan mereka. Tunjukkan kesalahan mereka. Buktikan kesalahan mereka.
Tak cukupkah dengan penyiksaan yang mereka terima tahun demi tahun? Tak cukup lagikah dengan penderitaan yang mereka tanggung makan tahun. Tak cukupkah lagi dengan deraan yang mereka galas bertahun-tahun. Tak cukup lagi kah dengan kelukaan yang mereka pikul?Wahai Pemimpin UMNO/BN

Kemana perginya pertimbangan akal?.Kemana perginya hati naluri fitrah kurniaan Illahi?. Kemana perginya kasihsayang sesama insan?.Kemana perginya kewarasan fikiran?.

Mengapa terus-menerus bersikap SOMBONG? Mengapa terus-menerus bersikap BONGKAK? Mengapa terus-menerus bersikap EGO? Mengapa terus menerus bersifat TAKBUR? Mengapa terus menerus ENGKAR PERINTAH ALLAH???..


Puaskah hati engkau dengan penyiksaan mereka? Puaskah hati engkau dengan penderitaan mereka?. Puaskah hati engkau dengan deraian air mata mereka? .

Tidak puaskah engkau dengan nikmat yang ALLAH beri selama ini?
Tidak puaskah engkau dengan nikmat kuasa yang diberikan selama ini?
Tidak puaskah engkau dengan nikmat mata yang ALLAH berikan selama ini?
Tidak puaskah engkau dengan nikmat udara yang ALLAH berikan selama ini?

Pada hakikatnya , kamu manusia yang terlalu lemah. 50 tahun dibawah pemerintahan kamu , natijahnya hanyalah KEGEMERLAPAN DEMI KEGEMERLAPAN. Kamu cuba menutup KELEMAHAN DEMI KELEMAHAN namun yang terserlah hanyalah KEBODOHAN DEMI KEBODOHAN...
..


"Sesungguhnya orang yang zalim itu tidak dapat kemenangan"
(Al Anam:21, yusuf:23,Al Qasas:37)MANSUHKAN ISA....MANSUHKAN ISA...MANSUHKAN ISA...MANSUHKAN ISA...MANSUHKAN ISA...MAAAAAAAANNNNNNNNNSUUUUUUUUHHHHHKAAAAAN ISA

No comments: