HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Thursday, January 1, 2009

TAHNIAH!!!

Dewan Muslimat PAS Bukit Katil mengucapkan tahniah kepada adik Anisah binti Mohammad Ali, diatas kejayaanya mendapat 8A didalam peperiksaan PMR. Adik Anisah merupakan anak sulung kepada Puan Fatimah Hj Wahit yang merupakan Ketua Lajnah Penerangan Dmpbk manakala bapanya Hj Mohd Ali merupakan Naib Ketua Kawasan Bukit Katil. Adik Anisah belajar di Sekolah Menengah Intergrasi Selandar, Jasin ,Melaka. Satu pencapaian yang amat baik.InsyaALLAH semuga menjadi contoh kepada pelajar-pelajar yang lain.
Anisah pernah mengalami kecederaan dikaki dan terpaksa bercuti melebihi sebulan untuk merawat penyakitnya disaat-saat peperiksaan PMR menjelang tiba namun atas usaha gigihnya yang telah bersiap sedia lebih awal lagi, Alhamdulillah, dia berjaya dengan cemerlang..TAHNIAH adik Anisah.

No comments: