HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Tuesday, August 25, 2009

SELAMAT BERANGKAT KETANAH SUCI, KAK ROBIAH.Dewan Muslimat PAS Bukit Katil mengucapkan selamat berangkat ke Tanah Suci pada K Robiah Mohammad bagi menunaikan umrah pada 4 Ramadhan /25 Ogos sempena juga ketika pengundian sedang berjalan diPermatang Pasir.Didoakan agar kak Robiah selamat pergi dan selamat kembali dan mendapat keredhaan serta kerahmatan dari ALLAH S.W.T.
Kak Robiah merupakan ajk DMPKBK.

Walaupun dalam keadaan yang agak sibuk dalam usaha untuk menunaikan umrah bersama ibu yang tercinta, namun itu tidak menghalang kak Robiah untuk bersma-sama membantu berkempen diPermatang Pasir pada 17 hingga 20 Ogos yang lalu.

Alhamdulillah, dan akhirnya ketika kemenangan menjadi milik PAS sekali lagi di Permatang Pasir, Kak Robiah masih didalam perjalanan keTanah Suci. Kali ini kak Robiah tiada bersama-sama dihari mengundi kerana sudah menjadi kelazimannya untuk bersama-sama menghadirkan diri sewaktu pengundian sedang dijalankan di mana-mana prk diadakan.Kak Robiah akan sentiasa diiringi suami tersayang akhie Abd Ghani ,dihari mengundi walaupun sebelumnya kak Robiah telah bantu berkempen dihari sebelumnya. Begitulah kegigihan kak Robiah meskipun telah berusia 55 tahun.

Semuga usaha Kak Robiah , sentiasa di redhai ALLAH SWT.InsyaALLAH

No comments: