HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Wednesday, March 4, 2009

ZIARAHILAH !!!!ALHAMDULILLAH....Petang tadi Muslimat serta pengarah NISA Negeri Melaka dapat meluangkan sedikit masa bagi menziarahi mereka yang kurang bernasib baik dibeberapa tempat disekitar Kawasan Bukit Katil.
Semuga dengan kedatangan kami , terasa terhiburlah sedikt hati mereka tambah-tambah lagiyang kini tinggal keseorangan dalam menjalani kehidupan meniti diusia emas.
Tidak dapat dinafikan bahawa betapa sunyinya mereka, tambah-tambah lagi yang tinggal bersendirian kerana belum pernah mendirikan rumah tangga.Semuga ALLAH tetap memberikan kekuatan kepada kami untuk meneruskan kerja-kerja kebajikan ini .INSYAALLAH..

No comments: