HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Sunday, March 29, 2009

Muslimat Bukit Katil menyahut cabaran keBukit Gantang

Dari Bukit Katil keBukit Gantang, seramai 3 muslimat Kawasan bertugas selama 5 hari bagi membantu kempen disana.Mereka bertolak , pada jam 10 29 Mac 2009.
Semuga dengan kedatangan mereka yang penuh keikhlasan dapat juga menyumbang kepada kemenangan yang jitu.Seramai 12 muslimin juga , turut serta dalam tugasan tersebut.
Banyak perkara yang boleh dilakukan,dalam masa 5 hari disana bagi menjayakan kemenangan.Kali ini aku tidak dapat menyertai bersama-sama mereka disebabkan kesihatan yang tidak mengizinkan.Agar kalian semua mendapat perlindungan serta kerahmatan dari ALLAH diatas usaha kalian yang ikhlas ini.


ALLAHUAKHBAR....ALLAHUAKHBAR......ALLAHUAKBAR

No comments: