HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Sunday, July 17, 2011

MUSLIMAT TURUN PADANG


 Alhamdulillah, DMPBK telah turut bersama-sama dalam program "turun Padang"  anjuran DMPNM yang telah di adakan di DUN Bukit Baru, pada 16 Julai ., semalam.Program yang telah melibatkan beberapa cawangan ini, telah mendapat kerjasama yang baik dari semua  Muslimat Negeri Melaka.Semuga program akan terus berjalan lancar dan mendapat rahmat dari ALLAH SWT.


Program yang bertujuan untuk mengenali masyarakat dengan lebih dekat lagi ini, telah  mendapat kerjasama yang bagus dari masyarakat.

TAHNIAH! buat Muslimat-muslimat yang telah berusaha gigih bagi memastikan kemenangan Melaka berada di tangan Pakatan Rakyat di PRU 13.

 Keikhlasan Kekentalan jiwa, perngorbanan serta istiqomah merupakan kekuatan muslimat PAS yang tidak ada galang gantinya.
Mereka-mereka telah  meletakkan satu keyakinan yang pasti bahawa janji ALLAH adalahah benar .
ALLAHUAKBAR!

No comments: