HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Wednesday, June 9, 2010

SELAMAT BERMUKTAMAR


MUSLIMAT PENGGERAK KEMENANGAN

Dewan Muslimat PAS Bukit Katil mengucapkan selamat berangkat kepada 5 perwakilan Muslimat Bukit Katil ke Muktamar DMPP KALI KE 50 di Putik, Kelantan bermula dari Program Perasmian pada jam 9 malam dan di ikuti dengan Muktamar penuh esoknya 10 Jun.

Perwakilan Bukit katil terdiri dari Dr Khatijah Jumangat, selaku Ketua Muslimat Negeri Melaka. Ustazah Noraini hj Sidek, Hajah Ropisah ,Hjah jamilah A.Samad dan Puan Robiah Muhammad.
Terdapat juga beberapa muslimat bukit katil yang turut serta ke Muktamar sebagai pemerhati.

SU DMPBK tidak dapat turut serta dalam Muktamar kali ini di atas sebab kesihatan malah tidak juga dapat bersama-sama bagi mengiringi pemergian pada malam bertolak sebab pada yang sama SU terpaksa pergi ke hospital. Oleh tu SU tidak dapat mengambil gambar perwakilan-perwakilan sewaktu berangkat ke Muktamar.

Post Options

No comments: