HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Wednesday, June 22, 2011

Sampai bila nak menipu..nak memperbodohkan rakyat..

"Sebahagian manusia boleh di tipu di sebahagian masa, Sebahagian manusia boleh di tipu di sepanjang masa tapi INGAT, tidak semua manusia boleh di tipu di sepanjang masa." ..itu di antara kata-kata yang di hamburkan oleh oleh YB Dr Mujahid ketika mengadakan ceramahnya  di Balai Islam , Bukit Beruang malam tadi ,21 Jun / 19 Rejab, di iringi dengan nada yang geram , kesal dengan keangkuhan UMNO yang  terus menerus masih mahu memperbodohkan rakyat. Terlalu banyak  kerosakkan yang telah di lakukan oleh UMNO terutama RASUAH  menyebabkan negara Malaysia telah menjadi haru-biru.


Dengan meletakkan harapan yang tinggi untuk PAS mengantikan UMNO dan menawan Putrajaya dalam PRU 13 telah sempat di terjemahkan melalui pantun 4 keratnya semalam.

"Dah rasa pemedih mata? ..dah kena sembur air asid"?..Jom ..Kita turun ramai-ramai ke perhimpunan BERSIH 2.0  pada 9 Julai".. di antara harapan Dr Mujahid kepada rakyat Melaka sebelum mengakhiri ceramahnya ,  yang sesekali terganggu dengan ceramah UMNO  yang memang berniat jahat untuk menganggu ceramahnya.

No comments: