HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM

HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Monday, December 14, 2009

SEMUGA BERJAYA PELAJAR-PELAJAR AR RAHMAH...

Didoakan agar pelajar-pelajar sekolah AR Rahmah berjaya dengan cemerlang dalam menghadapi peperiksaan SPM bagi tahun 2009.Seramai 23 pelajar dari Ar Rahmah termasuk pelajar dan perempuan yang sedang menghadapi peperiksaan diSekolah Menengah Ayer Molek, Melaka.


Pelajar lelaki Ar RahmahPelajar-pelajar berbangsa India yang sedang menelaah disaat akhir matapalajaran B.Tamil


Ustaz Kamarudin Sidek serta Ustazah Zainab mengiringi pelajar-pelajar bagi memastikan bahawa pelajar-pelajar tidak mengalami sebarang masalah sebelum peperiksaan berjalan.Kertas terakhir adalah kertas Syariah yang akan dihadapinnya pada 16 Disember setelah menghadapi 9 kertas peperiksaan sebelum ini. Semuga pelajar-pelajar Ar Rahmah dapat menjawab dengan tenang walaupun peperiksaan diambil diSekolah Menengah Ayer Molek.

No comments: