HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM


HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Monday, December 22, 2008

SELAMAT KEMBALI DARI KEDAH DARUL AMAN


Dewan Muslimat PAS Bukit Katil mengucapkan selamat kembal kepada rombomgan Kaw Bkt katil dari negeri Kedah Darul.Mereka tiba jam 1.10 pagi tadi. Program pada hari kedua bermula dengan kuliah subuh, dikuti dengan taklimat dari YB Taulan Rasol (Exco Kedah), seterusnya perjumpaan dengan ahli Kelab penyokong Pendang. manakala pada sebelah petangnya diadakan lawatan ke Muasasah Darul Ulum dan terus kembali keMelaka.
Alhamdulillah, mereka telah selamat pulang. Diharapkan ilmu -ilmu yang diterima semasa lawatan ke Kedah , akan dimenafaatkan untuk kemenangan negeri Melaka bagi PRU 13..InsyaALLAH

No comments: