HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM


HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Wednesday, August 31, 2011

Alhamdulillah, muslimat B.Katil  masih meneruskan memberikan sumbangan kepada mereka -mereka yang perlu di bantu walaupun di saat akhir menjelang Aidil Fitri. Hari ini 28 Ramadhan 1432 jam 11.30 pagi, ahad,  kelihatan muslimat tersenyum puas, ceria untuk terus berbakti kepada masyarakat.

Su B.Katil tidak dapat mengiringi bersama di dalam ziarah di saat terakhir mengakhiri Bulan Ramadhan Al Mubarak yang mulia ini. kerana ada beberapa urusan keluarga yang perlu di uruskan tapi dapat juga bertembung dengan sahabat-sahabat di pertengahan jalan di Bukit Katil, Sempat juga mengambil gambar mereka , Hari ini muslimat mengedarkan beberapa rumah lagi di sekitar Bukit Katil dan Bukit Bayan.

Semuga ALLAH merahmati usaha-usaha yang murni ini, insyaALLAH.

No comments: