HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM


HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Friday, March 4, 2011

SALAM JUGA BUAT DR KHATIJAH

25 Feb 2011
"Salam. insyaALLAH marilah sama-sama kita memohon kepada ALLAH dikurniakan kemenangan, Saya akan mengetuai kumpulan munajat. Salam kepada semua pejuang."

02 Mac 2011
"Salam. InsyaALLAH, sedang dalam perjalanan dari Madinah ke mekah naik coaster, sama2 kita doakan kemenangan pas.kirim salam pada semua.Wassalam"

Alhamdulillah, itulah di antara SMS yang di hantar oleh Ketua Muslimat Bukit Katil , Dr Khatijah yang kini berada di Tanah suci Mekah bagi menunaikan Umrah bersama-sama ahli keluarganya.

Kami di sini turut mendoakan agar DR Khatijah serta keluarganya di rahmati dan di berkati di sepanjang pejalanan Umrahnya. Semuga di mudahkan segala urusan. Semuga Selamat kembali. insyaALLAH

No comments: