HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM


HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Monday, April 11, 2011

MESYUARAT AGUNG DMPKBK 2011 BERJALAN LANCAR

Ucapan Ketua Muslimat Dr Khatijah
Perasmian.Tn Hj Ali Shariff

Para perwakilan
Alhamdulillah. Segala puji bagi ALLAH yang dengan keizinanNYA  maka Mesyuarat Agung Muslimat Kawasan Bukit Katil,  buat kali ke 7, telah berjalan dengan lancar. 

Bermula dari jam 3 petang, pada 09 April ,bertempat di PASTI Bukit Katil, maka pemilihan bagi perlantikan ahlijawatankuasa bagi sesi 2011-2013 telah berjalan lancar.

Para perwakilan masih lagi mengekalkan DR khatijah  sebagai Ketua Muslimat , Pn Mahani Osman Basir sebagai Timbalan manakala  Puan Maizarah Abu Bakar sebagai Naib.

Mesyuarat Agung DMPKBK kali ke 7, telah di rasmikan oleh Timbalan YDP Kawasan Bukit Katil , Tuan Hj Ali Shariff.Manakala Penyelaras pemilihan oleh Tn Hj Yasim Musa


Puan Kintan Man serta Puan Aziah Md Saad mewakili pemerhati dari Muslimat Negeri Melaka.
Dan semuga DMPKBK akan bekerja dengan lebih gigih lagi bagi memastikan kemenangan Melaka dalam PRU ke 13 yang kan datang. insyaALLAH

No comments: