HIMPUNAN HUJAU MENUJU PUTRA PERINGKAT NEGERI MELAKA

MUTIARA KATA

KEMULIAAN SEORANG MUKMIN IALAH APABILA DIA TIDAK BERGANTUNG KEPADA MANUSIA.

KEMENANGAN KEADILAN KEATAS KEZALIMAN LEBIH BESAR MAKNANYA DARIPADA KEMENANGAN KEJAHATAN KE ATAS ORANG YANG ZALIM


HIMPNAN HIJAU

HIMPNAN HIJAU
HIMPUNAN HIJAU MENUJU PUTRAJAYA PERINGKAT NEGERI MELAKA 24 JUN 2012

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'

BOYCOTT ISRAEL!!! 5S....SEX,SONG,SCREEN,SMOKES ,SPORT....KLIK DI GAMBAR UNTUK 'PALESTIN KINI'
AKU BERTEKAD UNTUK MAJU KE HADAPAN WALAU MAUT MENGHALANG DI JALANAN .MATI BUKANLAH NODA YANG MENCERNAKAN BAGI SEORANG BERDARAH PAHLAWAN . BILA DI SERTAI NIAT IKHAS BERKORBAN.UNTUK BERJUANG MEMBELA KEBENARAN. KU SERAHKAN SEGENAP JIWA DAN RAGA. DALAM PERANG SUCI MEMBELA AGAMA. LEBIH BAIK MATI DARIPADA HIDUP HINA. JIKA MASIH HIDUP AKU TIDAK KECEWA. DAN JIKA MATI AKAU TIDAK AKAN TERCELA. ALANGKAH HINANYA HIDUP DI BAWAH iKAKI DERHAKA. ( Saidna Husain)

Wednesday, February 25, 2009

SYUKRAN BUAT SANG SUAMI...Sang isteri mengucapkan terima kasih yang amat sangat serta tidak terhingga kepada sang suami diatas kesudian sang suami menghadiahkan sebuah komputer riba kepada sang isteri.Sisteri amat berbesar hati sebaik saja menerima pemberian yang amat bermakna buatnya.Memang tanpa komputer peribadi agak sukar siisteri menjalankan amanah-amanah yang telah dipikulnya selama ini.Bagi siisteri tanpa sebuah komputer riba memang banyak urusan-urusan yang melibatkan kerja-kerja luar agak terbengkalai, malah adakalanya terpaksa menyewa komputer dicybercafe bagi melicinkan kerja-kerja. Dengan itu siisteri berdoa agar ALLAH akan memberikan ganjaran yang setimpal buat sisuami diatas hadiahnya itu walaupun sisuami tahu bahawa siisteri memang sebuk dalam urusan-urusan hariannya..malah ada kalanya ditinggalkan..
Dan mungkin sisuami akan mendapat ganjaran yang jauh lebih baik dari pemberiannya kepada siisteri .Hanya ALLAH yang bisa menentukannya...
...Syukran Jazilan buat sang suami...

No comments: